Jos on pelannut Counter Strike: Global Offensive peliä jo jonkin aikaa, on todennäköisesti tullut keräiltyä erilaisia CS:GO skinejä. Skinien avulla pystyy muuttamaan pelissä käytettävien aseiden ulkomuotoa eri tavoin. Niitä voi pelin aikana saada joko täysin ilmaiseksi tai CS:GO-aselaatikoista. Nykyään monet myös myyvät CS:GO skinejä netissä, sillä osa niistä on varsin arvokkaita. Miten CS:GO skins –verkkokaupan luominen onnistuu?

Löytyykö sinulta monia arvokkaita CS:GO skinejä?

Jos on jo kokenut CS:GO pelaaja ja on pelannut peliä jo esimerkiksi 2000-luvun alusta lähtien, on kenties keräillyt erilaisia skinejä vuosien varrelta. Mitä harvinaisempi skini on kyseessä, sitä korkeamman hinnan siitä voi pyytää. Yleensä eri aseiden skinit ovat eri hintaisia, joten on hyvä tutustua eri skinien arvoluokkiin ennen verkkokaupan luomista. Näin osaa hoitaa skinien hinnoittelun oikealla tavalla.

CS:GO-pelissä on esimerkiksi muutamia aseita, jotka ovat varsin arvokkaita ja harvinaisia itsessään. Näitä aseita pystyy yleensä vain tuurilla löytämään aselaatikoista, eikä niiden skinienkään löytäminen ole kovin helppoa. Ilmaiset skinit ovat kuitenkin yleensä hyvin halpoja, sillä ne löytyvät lähes kaikkien pelaajien skinivalikoimasta. Mikäli CS:GO-peliä on kuitenkin pelannut jo vuosia tai jopa vuosikymmeniä, joidenkin omistamiensa skinien arvo on saattanut nousta huomattavasti. Tämä johtuu siitä, ettei niitä enää pysty saamaan itse CS:GO-pelistä. Ne on siis erikseen ostettava CS:GO-verkkokaupasta.

Verkkokaupan luomiseen tarvitaan laadukas hostingpalvelu

Verkkokaupan luomista varten on löydettävä omiin tarpeisiin sopiva hostingpalvelu. Suurin osa käytetyimmistä hostingpalveluista mahdollistaa verkkokaupan luomisen, mutta kannattaa aina tarkistaa, mitä alustoja palvelu tukee. Iso osa verkkokaupoista on luotu eCommerce-alustalla, jota voi hyödyntää myös CS:GO skins –verkkokaupan luomiseen. Hyvä hostingpalvelu auttaa aloittelijaa pääsemään alkuun ja luomaan ammattimaisen verkkosivuston.

Hostingpalveuilla on sekä jaettuja että yksityisiä servereitä. Yleensä aloittelijan kannattaa käyttää jaettua serveriä verkkokauppansa luomiseen, sillä se on yksinkertaisesti halvempaa. On hyvä tutustua erilaisten hostingpalveluiden tarjouksiin ja ominaisuuksiin. Moni palveluntarjoaja mahdollistaa myös 30 päivän ilmaisen kokeilun.

On tärkeää kiinnittää huomiota verkkokaupan ulkoasun suunnitteluun

Jos on ikinä vieraillut huonosti suunnitellulla verkkosivustolla, tietää, miten tärkeää on kiinnittää huomiota verkkosivuston ulkoasun suunnitteluun. Kun vierailijat pystyvät helposti löytämään sivustolta hakemansa skinit, on ostokokemus huomattavasti mukavampi. Yleensä kannattaa jättää verkkokaupan ulkoasu mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta sivustolla on mahdollisimman helppo navigoida. On hyvä idea jakaa eri CS:GO aseiden skinit eri kategorioihin, jolloin niitä pystyy hakemaan aseen ja skinin hinnan perusteella.

Toisaalta verkkokaupan ulkoasun on myös oltava uniikki ja erotuttava joukosta. Voit esimerkiksi leikkiä sivuston värimaailmalla tai valita hauskan teeman. Monet nykyaikaiset verkkosivustot ovat myös interaktiivisia, mikä tekee sivuston käyttämisestä hauskempaa.

Skinejä voi myydä myös muilla CS:GO-sivustoilla

Jos oman CSGO skins -verkkokaupan luominen kuulostaa liian hankalalta, voi skinejä myydä muuallakin. On monia verkkokauppoja, jonne skininsä pystyy laittamaan myyntiin. Toki omassa verkkokaupassa saa kaikki tuotot omaan käyttöön, sillä CS:GO-sivustot saattavat ottaa myynnistä maksuja. Oman verkkokaupan luominen vaatii silti enemmän aikaa ja vaivaa, jota ei kaikilta löydy.

CS:GO-verkkokaupan luominen voi olla hauska pieni projekti

Jos haluaa kokeilla jotain uutta, voi CS:GO skins –verkkokaupan luominen ja suunnittelu olla ihan hauskaa. Kunhan osaa valita taloudellisesti kannattavan ja toimivan hostingpalvelun, pitäisi verkkokaupan perustaminen onnistua helposti. Kannattaa käyttää aikaa sekä hostingpalvelun valintaan että verkkokaupan suunnitteluun. On tärkeää, että verkkokaupasta löytää helposti etsimänsä skinit ja tarvittavan tiedon. Myöhemmin verkkokaupan yhteyteen voi luoda esimerkiksi myös blogin tai jopa peliyrityksen.