Verkkohuijaukset, virukset ja hakkerit ovat monessa yrityksessä ongelmana, ja kyberuhkat voivat vaikuttaa merkittävästi jopa itse yrityksen tehokkuuteen ja toimintaan.

Kaikissa yrityksissä on kuitenkin nykyään hyödynnettävä teknologiaa ja erilaisista torjuntaohjelmistoista ja digitalisoitumisesta on ollut huomattavasti hyötyä yritysten toiminnan ja ajankäytön kannalta. Vaikka yritykset hyödyntävätkin teknologiaa ja ovat uhattuna kyberuhkille, ei tietoturvallisuuteen kiinnitetä riittävästi huomiota. ‘

Tässä artikkelissa esittelen erilaisia ominaisuuksia ja piirteitä F-Secure Anti-Virus –ohjelmistosta. Voisiko se olla sopiva virustorjuntaohjelmisto suojaamaan yrityksesi laitteita?

Sopii useille ohjelmistoille ja laitteille

Nykyään ei ole väliä, millä laitteella verkossa asioi, sillä kyberuhkat ovat edelleen samat. Ei ole kuitenkaan itsestään selvää, minkä virustorjuntaohjelmiston laitteillensa hankkii. Varsinkin PC-laitteet ja Windows-ohjelmistolla toimivat tietokoneet tarvitsevat tarpeeksi hyvän suojauksen ja F-Secure on erikoitunut juuri näiden laitteiden suojaamiseen. Toisaalta myös Mac-laitteille on mahdollista saada hyvä virustorjunta.

F-Secure Anti-Virus –ohjelmiston tapauksessa on siis varmistuttava siitä, että lataa laitteelleen varmasti oikean version, sillä eri laitteita ja ohjelmistoja uhkaavat erilaiset virukset ja haittaohjelmat.

Torjuu viruksia nykyaikaisella tasolla

Tärkeintä virustorjuntaohjelmiston tapauksessa on se, että ohjelmisto suojaa laitetta viruksilta. Teknologian kehittymisen myötä myös erilaiset virukset ovat kehittyneet ja yleistyneet verkossa. F-secure Anti-Virus –ohjelmisto toimii nykyaikaisella tasolla ja pyrkii suojaamaan yrityksesi laitteita myös kaikkein uusimmilta uhkilta, sillä se hyödyntää korkealaatuista suojaustekniikkaa. Virukset hyökkäävät laitteisiin usealla eri tasolla, joten ohjelmiston on pystyttävä suojaamaan monitasoisesti.

Koska F-secure Anti-Virus –ohjelmisto toimii reaaliaikaisesti, se osaa reagoida laitteeseen kohdistuviin uhkiin nopeasti ja tehokkaasti. Ohjelmisto myös ilmoittaa käyttäjälle mahdollisista uhkista, jolloin hän voi reagoida tilanteeseen itsekin.

Poistaa haittaohjelmia

Virusten lisäksi myös haittaohjelmat ovat usein riesana ja niistä voi olla vaikea päästä eroon. Ideaalia olisi tietenkin se, että torjuntaohjelmisto ei päästä haittaohjelmia laitteellesi alkuunkaan, jolloin ongelmaa ei synny. Jos suojamuuri on kaikesta huolimatta pettänyt, F-Secure Anti-Virus –ohjelmisto pitää hyvin huolta siitä, että laitteesi toimintaan hidastavasti vaikuttavat ja yksityisiä yrityksen tietoja kalastavat haittaohjelmistot poistetaan mahdollisimman nopeasti.

Toimii ja päivittyy automaattisesti

Ärsyttävintä viruksentorjuntaohjelmistoissa on se, jos ne hidastavat laitteiden toimintaa tavalla tai toisella. F-Secure Anti-Virus –ohjelmisto on kuitenkin luotu niin, että se toimii taustalla automaattisesti, jolloin itse laitteen toiminta ja tehokkuus ei hidastu. Tietenkin ohjelmisto ilmoittaa sinulle mahdollisista uhkista tai päivityksistä, mutta muuten ohjelmiston toimintaa ei tule huomanneeksi.

Jotta ohjelmisto pysyy ajan tasalla, se on päivitettävä säännöllisesti. Monet ohjelmistoista on valitettavasti päivitettävä manuaalisesta, mutta F-Secure Anti-Virus –ohjelmisto päivittyy itse automaattisesti. Tämän päivityksen pitäisi olla nopea prosessi ja samalla laitteesi suojaus pysyy hyvällä tasolla.

Ilmainen 30 päivän kokeilu

Yhdenkään virustorjuntaohjelmiston tapauksessa ei voi olla täysin varma sen toimivuudesta ennen kuin ohjelmistoa kokeilee käytännössä. F-Secure Anti-Virus –ohjelmisto tarjoaa 30 päivän kokeilun, joten voit vapaasti kokeilla ohjelmistoa yrityksen laitteilla ennen kuin sitoudut pysyvästi mihinkään. Voi nimittäin olla, ettei ohjelmisto tarjoa kaikkea tarvitsemaasi suojausta, sillä tästä ohjelmistosta puuttuu esimerkiksi VPN-yhteys. Toisaalta, jos haet tavallista virustorjuntaohjelmistoa, joka suojaa laitteita moderneilta kyberuhkilta ja pitää yllä laitteiden toimintakykyä, tämä ohjelmisto voi olla varsin hyvä vaihtoehto.

Yksinkertainen ja nykyaikainen ohjelmisto

Lopulta voi siis sanoa, että F-Secure Anti-Virus –ohjelmisto on yksinkertainen ja nykyaikainen virustorjuntaohjelmisto, joka suojaa laitteita hyvällä tasolla kaikenlaisilta moderneilta uhkilta. Ilmainen kokeilu antaa mahdollisille yritysasiakkaille mahdollisuuden testata ohjelmistoa ilmaiseksi, jolloin heidän on helpompi selvittää, mikäli ohjelmisto sopii juuri heidän yritykselleen. Lue lisää ohjelmistosta, jotta pystyt selvittämään sen sopivuuden omiin tarpeisiisi.