Kaikki Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin, National Geographicin ja muiden suurimmat elokuvat ja sarjat – kaikki yhdessä sovelluksessa.

Voit toistaa Disney+ sisältöä millä tahansa laitteella: televisiolla, kannettavalla tietokoneella, tabletilla, puhelimella, konsolilla tai muulla laitteella. Voit katsoa samanaikaisesti neljää eri ohjelmaa neljällä eri näytöllä. Voit tehdä niin monta profiilia kuin haluat, jotta kaikilla on oma räätälöity katselukokemuksensa.

Voit ladata haluamasi sarjat tai elokuvat mobiililaitteeseesi ja ottaa ne mukaan lomalle tai työmatkalle. Samalta alustalta löydät suosikkielokuvasi, uudet sarjat, klassikot ja dokumentit eri puolilta maailmaa.

Samasta palvelusta voi löytää kätevästi Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin, National Geographicin ja Starin sisältöä. Voit kiertää aluerajoitukset sekä katsella Disney+:aa käyttämällä VPN-palvelua.

Monta tapaa ladata ja katsoa Disney Plus – elokuvia

Jos sinulla ei ole pääsyä palvelimelle maassa, jossa Disney+ on käytettävissä, et voi ladata sovellusta tai katsella Disney+:a Androidissa. Google Play Storessa näet asennuskehotuksen sijaan ilmoituksen ”Tämä nimike ei ole saatavilla maassasi”.

Yksinkertaisin tapa saada Disney+-sovellus iOS:lle on luoda uusi Apple ID ja asettaa alueesi sellaiseksi, jossa Disney+ on käytettävissä. Suosittelen käyttämään Yhdysvaltoja, koska siellä on eniten Disney+-sisältöä.

Jos vaihdat Apple ID:n maata uuteen, sinun on annettava voimassa oleva laskutusosoite kyseisessä maassa, peruutettava tilaukset ja hyödynnettävä mahdolliset hyvitykset.

Sinun ei tarvitse antaa laskutusosoitetta, jos luot uuden Apple ID:n – tarvitaan vain puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos Disney+ ei ole saatavilla alueellasi, muodosta yhteys Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Alankomaihin, Australiaan tai Uuteen-Seelantiin VPN:n avulla.

Tämän jälkeen voit ladata sovelluksen Amazon Fire -laitteisiisi. VPN on siis ohjelmisto, jonka avulla muodostat yhteyden eri ip-osoitteen kautta. Näin voit hämätä eri palveluita ja lisäksi VPN:n käyttäminen lisää tietoturvaasi.

Tarjolla myös älytelevisioissa

Disney+ sovellus on nyt saatavilla useimmissa uusissa älytelevisioissa. Tämä koskee myös kaikkia Android 5.0 tai uudempia älytelevisioita, mukaan lukien Samsungin mallit vuodesta 2016 eteenpäin.

Kaikki älytelevisiot eivät kuitenkaan ole VPN-yhteensopivia. Jos sinulla ei ole yhteensopivaa älytelevisiota, etsi sellainen, joka on yhteensopiva. Tällöin voit asentaa palvelun reitittimeen, joka yhdistää kaikki liitetyt laitteesi, myös älytelevisiosi, VPN:ään.

Voit ladata niin monta ohjelmaa ja elokuvaa kuin haluat, kun tilaat Disney+-tilauksen. Voit tallentaa hankkimasi ohjelmat ja elokuvat, katsoa niitä offline-tilassa enintään 10 laitteella ja toistaa Disney+:a puhelimellasi tai tabletillasi.

Jotta lataukset pysyvät aktiivisina, sinun on muodostettava yhteys Internetiin vähintään kerran 30 päivässä. Vaikka olisit ladannut elokuvan tai sarjan Disney+:sta, et voi katsoa sitä, jos se poistetaan Disney+:sta. Siirry tästä lataamaan download.

Varsinkin nuoret käyttävät suoratoistopalveluita

Nuoret naiset olivat taipuvaisempia käyttämään suoratoistopalveluja, mutta miehet suosivat ilmaisia televisiokanavia. Kyselyn mukaan suomalaiset ovat entistä valmiimpia maksamaan tv-sarjoista ja elokuvista.

Suoratoistopalveluiden tulo on vaikuttanut katselutottumuksiin: sarjojen binge-watching on erityisen suosittua nuorten keskuudessa. Televisio on kuitenkin edelleen yleisin kotitalouksissa käytetty laite.

Maksulliset ja ilmaiset suoratoistopalvelut vievät yhä suuremman osan suomalaisten viihdekulutuksesta perinteisen, aikarajoitteisen television katselun kustannuksella.

Maksulliset suoratoistopalvelut kasvattavat suosiotaan erityisesti suomalaisten nuorten naisten keskuudessa: lähes puolet kyselyyn vastanneista nuorista naisista käytti lähes puolet päivittäisestä katseluajastaan maksullisissa kuukausittaisissa suoratoistopalveluissa.

Nuoret suosivat ilmaisia viihdepalveluja, kuten YouTubea tai Vimeota, joiden osuus heidän päivittäisestä katseluajastaan on lähes kolmannes. Yli 50-vuotiaat katselivat katseluaikana todennäköisimmin TV:tä.

Kyselyyn vastanneista yli 80 prosenttia katsoo materiaalia televisiosta kerran viikossa, lähes puolet tietokoneella, kolmannes älypuhelimella ja viidennes tabletilla, joten televisio on edelleen suosituin laite ohjelmien katseluun.