Fifa 21 –peli ilmestyi vuoden 2020 lokakuussa ja on siitä lähtien noussut suosioon Fifa-fanien keskuudessa. Jalkapalloon keskittyvä peli, jota voi pelata sekä yksin että kaverien kanssa, antaa upean kokemuksen jalkapallopeleistä. Jalkapallo on ajaton ja jännityksentäyteinen laji, joten ei ole ihme, että peli on vienyt mukanaan sekä nuorempia että vanhempia pelaajia. Mitä uudessa Fifa 21 -pelissä on niin erityistä?

Uusia pelitiloja

Fifa 21 –peliin on lisätty uusia pelitiloja, joiden kautta pelaajat pääsevät kokemaan paljon enemmän kuin edellisissä Fifa-peleissä. Pelissä on mukana esimerkiksi Career Mode, jonka kautta voit hallita joukkuettasi maailman suurimpien turnausten lisensioiduissa versioissa. Tämä luo lisää vaihtelua pelaajasiirtoihin ja otteluihin. VOLTA FOOTBALL on varmasti kaikkein erilaisin ja kiinnostavin pelitila, jossa pääset kokemaan katujalkapallon sielun. Pääset luomaan pelitilaa varten Avatarin, jonka mukana pääset esittelemään jalkapallotaitojasi kaduilla ympäri maailmaa.

Mikäli sinua yleisesti kiinnostaa pelaaminen ja haluat pelata myös ilmaiseksi, ilmaisetpelit.io tarjoaa kattavan valikoiman erilaisista ilmaispeleistä.

Sopii myös uusille Fifa-pelaajille

Ei haittaa, vaikka et olisi aiemmin pelannut Fifa-pelejä tai vaikka et edes tietäisi jalkapallon sääntöjä. Peliin on helppo tutustua eri pelitilojen kautta ja voit harjoitella pelaamista ennen kuin alat pelaamaan oikeita otteluita tai haastat ystäviäsi mukaan peliin. Pääset rauhassa opettelemaan myös jalkapallon sääntöjä, mikäli se on tarpeen. Kun olet oppinut pelin perusteet ja säännöt, sinun on helppo siirtyä kokeilemaan haastavampia otteluita tai pelitiloja.

Perus Fifa-pelien ominaisuudet

Erityisten piirteiden lisäksi peliin kuuluvat edelleen entisten Fifa-pelien ominaisuudet, jolloin pelaajat eivät joudu luopumaan mistään vanhasta. Kokeneista pelaajista voi olla edelleen nostalgista pelata FIFA Ultimate Team (FUT) -tilassa, joka on Fifan pelitiloista kaikkein suosituin. Tässä pelitilassa pääset luomaan oman unelmajoukkueesi sekä menneistä että nykyajan pelaajista. FUT-tilaan on kuitenkin luotu uusia ominaisuuksia, kuten Co-Op tila, jonka kautta pääset pelaamaan ja kisaamaan yhdessä ystäviesi kanssa verkossa.

House Rules on taas täällä

House Rules on takaisin Fifa 21:ssa, joka mahdollistaa sääntöjen muokkaamisen. Voit esimerkiksi pelata otteluita erilaisilla säännöillä tai pelata jopa ilman sääntöjä. Tämä tekee pelistä varmasti hauskempaa, sillä sinun ei välttämättä tarvitse pelata klassisen jalkapallon sääntöjen mukaan, mikäli et niin halua. Voit pelata näin, kun tarvitset vaihtelua normaalille Fifa-pelille. House Rules tekee myös Fifa 21 -peliin tutustumisen huomattavasti helpompaa, kun sinun ei tarvitse noudattaa sääntöjä heti alussa.

Pelaa erilaisilla laitteilla

Fifa 21 -peliä voi pelata monilla erilaisilla laitteilla, vaikka peli vaatiikin tietyn tason teknologiaa. Jos pelaat konsolilla, Fifa 21 -peliä voi pelata esimerkiksi ps4- ja ps5-konsoleilla sekä xbox one –konsolilla. Voit helposti myös päivittää pelin uudemmille konsoleille virtuaalisesti. Jos sinulla ei ole pelikonsolia, mutta haluat silti pelata, tietokoneellasi on oltava vähintään Microsoft 10 –ohjelmisto tai uudempi. Sinun tarvitsee vain ostaa peli, joka on nimenomaan sinun konsoliasi tai tietokoneella pelaamista varten. Mahdollisuus pelata peliä eri laitteilla luo kaikenlaisille ihmisille mahdollisuuden pelata Fifa 21 -peliä.

Koe Fifa 21

Mikäli haluat kokea, mitä nykyaikainen jalkapallopeli voi tarjota, Fifa 21 –peli ei todellakaan petä sinua. Peli on suunniteltu nykyaikaisella teknologialla, joka on mahdollistanut erilaisten uusien pelitilojen luomisen. Pääset kokemaan jalkapallon sielun sekä kaduilla että suurilla areenoilla, joten peli tarjoaa laajan kuvan jalkapallosta pelinä. Tämä on se, mistä hyvä konsoli- ja tietokonepeli on tehty; pääset kokemaan jotain, mitä et oikeassa elämässä pääsisi muuten kokemaan.