Oletko aloitteleva sijoittaja kryptojen maailmassa? Tai ehkäpä olet ostanut ensimmäiset krypto valuuttasi jo jonkin aikaa sitten, mutta etsit jotain uusia vinkkejä? Kryptojen maailma muokkautuu koko ajan enemmän ja enemmän, ja kaikissa muutoksissa on hankala jopa pysyä mukana.

Siksi me olemme luoneet tämän artikkelin auttamaan sinua. Me olemme listanneet kaiken siitä, miten voit käydä kauppaa krypto valuutoista puhelimella, ja kaikki muut käytännölliset vinkit. Olit sitten vasta alkaja tai oikea krypto maailman konkari, meidän avullamme tulet tietämään aivan kaiken mahdollisen, ja vielä hieman enemmän.

Monet vaihdot ovat luoneet sovelluksen helppoon kaupankäyntiin

Suuri osa kryptovaluutta kaupankäynnistä tapahtuu vaihdoilla. Vaihdot ovat verkkosivuja tai palveluita, joilla pääset vaihtamaan fiat-valuuttaa kryptovaluuttaan. Varsinkin jos olet ostamassa kryptoa ensimmäistä kertaa, tulet oletettavasti käyttämään vaihtoa. Lisäksi niitä voidaan käyttää krypton myymiseen.

Tietenkin suuri osa vaihdoista toimii puhelimella suoraan verkkoselaimen avulla. Halutessasi voit kuitenkin myös ladata erityisen sovelluksen. Kaikki vaihdot eivät ole luoneet erillistä sovellusta käytettäväksi, mutta voit olla varma, että kaikista kuuluisimmista vaihdoista löytyy myös sovellusversio. Näiden sovellusten avulla pääset käymään kauppaa vain muutaman klikkauksen avulla.

Kun aloitat kaupankäynnin vaihdolla, sinun tulee rekisteröityä ja luoda tili. Yleensä sinun tulee myös tunnistautua sivustolle välittömästi. Tämä saattaa olla aikaa vievä prosessi, mutta joidenkin vaihtojen sovelluksilla se tapahtuu hieman nopeammin. Tästä syystä voikin olla jopa hyvä idea tutustua siihen, onko vaihdolla saatavilla sovellus käytettäväksi.

Krypto maailman uutisten seuraaminen tapahtuu helposti puhelimella

Kaikissa krypto valuutoissa on todella suuri volatiliteetti. Toisin sanoen niiden arvo vaihtelee todella paljon uskomattoman lyhyessä ajassa. Krypton arvo on myös hyvin riippuvainen ulkoisista tekijöistä. Tästä syystä on hyvin tärkeää, että seuraat krypto valuuttoihin liittyviä uutisia tarkalla silmällä.

Tietenkin jotkut perinteisen median uutiskanavista kertovat kaikista suurimmista uutisista krypto maailmassa. Tämä on kuitenkin varsin hidas tapa seurata uutisia alalla, jossa niillä on näin suuri merkitys. Siitä syystä on paljon parempi vaihtoehto tutustua sivustoihin kuten Reddit. Sieltä voit löytää keskustelukanavia, jotka ovat perehtyneet juuri kryptojen maailmaan. Tällä tavalla olet aina ensimmäisten joukossa saamassa tiedon kaikista muutoksista.

Pysy turvassa kryptojen maailmassa

On tietenkin sanomattakin selvää, että sinun tulee huolehtia omasta turvallisuudestasi, kun ostat ja myyt kryptoja. Monet ovatkin epäilleet kryptojen turvallisuutta jonkin verran, mutta tämä johtuu yleensä siitä, että he eivät tiedä asiasta kovin paljon.

Niin kauan kun käytät aikaa turvallisen vaihdon valintaan, ja tiedät kaikki perinteiset tavata suojata itsesi internetissä, olet jo hyvässä asemassa. Lisäksi on hyvin tärkeää, että hankit itsellesi krypto lompakon käytettäväksi. Ne ovat paljon turvallisempi vaihtoehto kryptojen säilyttämiseen, sillä vaihdot joutuvat valitettavasti silloin tällöin hakkerien uhriksi. Siirtämällä kryptot lompakkoon, voit olla varmempi niiden pysyvän suojassa.

Oletko valmis aloittamaan?

Kryptojen maailma on todellakin täynnä jännittäviä hetkiä. Koska niissä on korkea volatiliteetti, krypto kaupankäynti sisältää suuren riskin, mutta se myös voi tuoda todella uskomattomia tuottoja. Jos siis haluat hypätä mukaan tähän jännittävään seikkailuun, on hyvin tärkeää, että tutustut kaikkiin asioihin tarpeeksi etukäteen.

Selvitä, mitä kryptoja kannattaa ostaa, mikä on turvallinen tapa sijoittaa, ja tietenkin mitä vaihtoa haluat käyttää. Onneksi internet on täynnä erilaisia oppaita krypto kaupankäynnin aloittamiseen. Jos et halua lukea pitkiä artikkeleita, voit myös löytää informatiivisia videoita aiheesta. Näin voit oppia kaiken tarvittavan mahdollisimman helposti.